Tipsa om evenemang

LÄS MER

Välkommen till e-tjänsten för Sävsjö kommuns evenemangskalender. Här kan du som arrangör enkelt själv lägga in uppgifter som sedan publiceras på visitsavsjo.se  som är vår besökswebb. Du kan bidra till att kalendern får ett intressant och varierat innehåll så att alla får veta vad som är på gång i vår kommun. 

E-tjänsten är enkel att använda och det finns även möjlighet att bifoga bilder och andra filer som du önskar få publicerade. Tänk på att materialet kommer att granskas och godkännas av vår kommunikationsavdelning innan det publiceras. För bilder som innehåller personuppgifter, till exempel där personer kan kännas igen krävs ett samtycke som vi administrerar. Tänk även på att vi inte har rätt att publicera bilder utan fotografens godkännande. Vi publicerar endast evenemang som har ett allmänintresse och som riktar sig till en bred publik inom Sävsjö kommun. Vi förbehåller oss rätten att redigera innehållet i inlämnade bidrag samt vid behov även neka publicering. 

Varmt välkommen med ditt bidrag!

Fråga om inloggning

Om du loggar in slipper du fylla i grundläggande kontaktuppgifter som vi kan hämta från andra system, till exempel Skatteverket. Du får även återkoppling om när evenemanget är publicerat och kan vid behov kommunicera med kommunen om evenemanget.

Gå vidare utan inloggning

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa