Tipsa om evenemang

LÄS MER

Välkommen till e-tjänsten för Sävsjö kommuns evenemangskalender. Här kan du som arrangör själv lägga in uppgifter som sedan publiceras på visitsavsjo.se , som är Sävsjö kommuns officiella webbplats för besöksnäringen och som även innehåller en evenemangskalender. Kalendern blir inte bättre än dess innehåll och det är av stor betydelse att vi får veta vad som är på gång i vår kommun så att vi kan hålla kalendern uppdaterad.

E-tjänsten är enkel att använda och det finns även möjlighet att bifoga bilder och andra filer som du önskar få publicerade. Observera att materialet kommer att granskas och godkännas av vår kommunikationsavdelning innan det publiceras. Vi publicerar endast evenemang som har ett allmänintresse och som riktar sig till en bred publik inom Sävsjö kommun. Vi förbehåller oss rätten att redigera innehållet i inlämnade bidrag samt vid behov även neka publicering. Tänk också på att du måste ha laglig rätt att förmedla och publicera de bilder och texter du sänder över till oss.

Varmt välkommen med ditt bidrag!

Behandling av personuppgifter

Frågor om e-tjänsten

Fråga om inloggning

Om du loggar in slipper du fylla i grundläggande kontaktuppgifter som vi kan hämta från andra system, till exempel Skatteverket. Du får även återkoppling om när evenemanget är publicerat och kan vid behov kommunicera med kommunen om evenemanget.

Gå vidare utan inloggning

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa